diumenge, 27 de maig del 2018

Nou projecte personal

Avui, dia que faig 42 anys, i després de molt temps de no publicar, em ve de gust fer-ho per anunciar-vos, tot i que alguns ja ho sabeu, un nou projecte personal, un nou projecte que, dins la meva “poca enfeinada vida”, em portarà encara més feina.

Es tracta d’un negoci, un negoci al poble que estimo, un negoci a Sant Joan, al seu cor, al Passeig cantonada carrer Major.

El negoci no és cap altre que un Escape Room.

No és un projecte unipersonal, és un projecte que implica moltes coses, implica no deixar la feina i fer-ho ara a més el cap de setmana, festius, vacances i estones lliures. Com que implica tant, m’hi acompanya la Gemma, no només per què ho compartim tot, sinó per què també hi té il·lusió i hi creu.

De moment, ja tenim molt avançat moltes coses, però ens queda la recta final i, segurament, la part més complicada abans no engegui del tot.

Aquesta recta final serà dura i difícil, però amb l’ajuda de la gent més propera, els nens, els tiets, els pares... segur que ho tirem endavant.

Per poder arribar a bon port, tenim la col·laboració d’una gent que s’implica en el projecte com si fos seu, Mission Leak, i crec, que a part de tenir la primera sala del Ripollès, segur que tindrem un dels millors jocs de Catalunya.

Parlant del joc, i com no podia ser d’altra manera, és un joc que es dirà l’Abadessa, i que, espero no us perdeu.

Ja us aniré informant via blog i xarxes, per això, us demano que seguiu aquest nou projecte a les xarxes i, si podeu, en feu difusió.

Instagram: https://www.instagram.com/santjoanescape/