dimecres, 28 de novembre del 2012

Cap de setmana 1 i 2 de desembre


Tornem a tenir cap de setmana intens, amb quatre partits entre tots. El tret de sortida el donem els de l’escoleta, que tornem a anar a Tona el dissabte, aquest cop a les 10:30h, per jugar amb el primer equip dels prebenjamins. Si la setmana passada vam perdre 6 a 1, per aquesta esperem endur-nos encara més gols al sarró.
El següent per horari serà en Pau, que juga a Sant Pere de Torelló a les 11:30h contra el Torelló. Tot apunta a partit disputat, l’any passat hi vam guanyar per 2 a 3 en els darrers minuts.
Tanca el matí en Guiu, a casa, a les 12h contra l’Aiguafreda. La previsió del resultat, per lògica hauria de ser de derrota, ja que com dic cada setmana són escoletes de segon any i juguen amb prebenjamins, alguns de segon any (pocs, però algun).
El dissabte però, el completo jo amb un desplaçament que es preveu complicat a Martorell, que va setè, amb dues victòries, una més que nosaltres, però amb un marcador global molt més igualat. Hi anem amb molts ànims després de la gran victòria de la setmana passada contra el Reus. 
Per rematar-ho, aquesta setmana, tant en Pau com en Guiu diumenge volen anar a còrrer el cros escolar del Ripollès a partir de les 10h a Sant Joan.