dijous, 8 de novembre del 2012

Cap de setmana del 10 i 11 de novembre


Aquest cap de setmana el primer d’entrar en joc és en Pau, a casa contra el Moià a les 11h. Esperem una nova victòria, ja que suposem que l’equip del Moià és el mateix que l’any passat i els vam guanyar els dos partits. Després de veure com hem passat de dues derrotes severes contra Vic i Manlleu, ens fa la sensació que la lliga tindrà 2 o 3 equips a davant (Vic, Manlleu i suposem OAR Vic), uns altres darrera amb nosaltres, Hostalets, Torelló i algun més i després equips més fluixos, ja que la setmana passada ens van dir que el Santa Eugènia (a qui vam guanyar a domicili per 0 a 10) havia guanyat un partit i empatat l’altre.
El segon és en Guiu, a Santa Eugènia de Berga a les 12h, com la setmana passada en Pau, contra el segon equip. És d’esperar que ens trobem amb un equip de prebenjamins  com que la majoria d’equip és escoleta tornarem a perdre. Es tractaria de fer cada cop millor joc intentant fer algun gol i procurar que els nens no es desmoralitzin.
La matinal de dissabte acaba amb jo fent d’entrenador amb l’escoleta a Hostalets de Balenyà, també a les 12h. Molts dubtes, primer partit, amb majoria de nens de primer any i 3 reforços de segon any. Veure’m, però suposo que ens trobarem amb nens de segon any i ho passarem malament.
Pel què fa al rugbi aquest cap de setmana toca descansar, per tant, segur que no perdem.