diumenge, 2 de desembre de 2012

Resultats del cap de setmana del 1 i 2 de desembre

Resultats desiguals en un dels caps de setmana més esportius de la família.
El dissabte començava amb jo amb l'escoleta a Tona, en un matí gèlid, per enfrontar-nos al primer equip del Tona, després de perdre 6 a 1 la setmana passada amb el segon. Desastre de partit, on la majoria ni volien jugar però que va acabar amb un digne 11 a 3 (ho dic per què podien haver estat 50 a 3).
El següent a jugar era en Pau, a Torelló. Després de començar perdent 1 a 0 i 2 a 1, van remuntar per guanyar bé per 2 a 4 i dominant fàcilment als rivals en les dues últimes parts.
En Guiu tancava la matinal a casa, contra l'Aiguafreda, un dels equips més forts de la categoria amb una derrota per 0 a 9.
A la tarda jo anava fins a Martorell, on ens van derrotar clarament per 54 a 5. Vaig jugar tot el partit i vaig ser protagonista d'una jugada de les dels oooooohhhhh del públic quan em van caçar amb un placatge a les costelles després d'un xut buscant la touche.
Diumenge, per tancar el cap de setmana en Pau i en Guiu han participat al cros escolar de Sant Joan. En Guiu, amb una bona carrera ha acabat cinquè, lluny dels 4 primers (els més grans de la seva classe), però també lluny del sisè. En Pau, ha anat sempre dels tres primers i a la recta d'arribada, molt cansat i anant segon ha perdut l'esprint amb el tercer i ha acabat tercer.