dilluns, 12 de novembre del 2012

Resultats cap de setmana 10 i 11 de novembre

Aquest cap de setmana va ser bastant bo pel què fa a resultats.
El primer de jugar va ser en Pau, a les 11h a casa, contra el Moià. Resultat: 7 a 0. Com ja ens semblava després de 3 partits, la diferència de nivells entre es equips del grup és abismal, i passarem molts partits de golejada en golejada, alguns més ajustats i un parell on perdrem fàcil. En Pau va jugar 3 parts, dues de mig esquerra i l'altre de central, amb millor rendiment de migcampista.
Els següents a jugar vam ser en Guiu i jo com a entrenador. Us explico, degut a la coincidència dels 2 equips de prebenjamins i l'escoleta, anàvem justos de nens i vaig repescar en Guiu per jugar amb l'escoleta. Vam anar a les 12h a Hostalets de Balenyà, on vam treure un empat a 5, després de perdre per 3 a 0 a la mitja part. La tercera, però vam remuntar fins al 3 a 5 i a la darrera part ens van fer el definitiu 5 a 5. En Guiu, va ser el millor del partit, jugant de central es va passar el partit fent eslàloms des de a defensa fins l'àrea contraria i tornant a defensar. Va fer 2 gols, un d'ells des de fora l'àrea. I només vam perdre el partit per un parell d'errades de novells, ja que vam jugar amb 9 nens i 5 dels quals nous.
L'equip habitual d'en Guiu, el prebenjamí, va anar a Santa Eugènia i va estar a punt d'esgarrapar un bon resultat, però va acabar perdent per 3 a 2.