diumenge, 10 de gener del 2010

USAP i Barça, camins similars



Aquest any, el Barça, que la temporada passada va fer una temporada extraordinària, i l'USAP, que l'any passat després de 54 anys va poder guanyar la lliga francesa, porten trajectóries similars. Tal i com han passat les festes, l'USAP va començar el dia 30 perdent al camp de Tolosa i el dia 3 perdent (i per molt) al camp de Brive. El Barça, per la seva part, va empatar a 1 a casa amb el Vila-real en lliga i va perdre 1 a 2 a casa amb el Sevilla en la Copa.

Per tant tots dos han començat, de manera similar l'any, i a més de forma dolenta. L'USAP a més va sortir dels 4 primers llocs que donen accés a la Heineken Cup (Copa d'Europa), el Barça, gairebé pot dir adèu a la Copa (fa de mal dir però pot passar que ens eliminin).

El divendres, però, l'USAP es va refer guanyant a casa (on es mostra intractable) a Racing Metro de París de forma contundent, i amb bonus ofensiu, així, recupera lloc de privilegis, a falta d'un partit aplaçat que té amb Baiona (a fora).

Esperem que el Barça recuperi la forma davant el Tenerife i pugui guanyar fàcil i recuperar el bon feeling de l'any passat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

"Grans resultats passats i grans trofeus guanyats no pressuposen futurs bons resultats ni grans trofeus a l'horitzó"

Heròdot (Roma)

Pere V (Ausa)