dilluns, 18 de gener del 2010

Anem a la neu a Vallter



Ahir, diumenge, vam anar a Vallter. Estava ple de gent de capital (Barcelona o Girona i àrea d'influència), amb nens i trineus. Em sembla que hi havia més gent, des de la corba abans d'arribar al primer pàrquing de Vallter (on hi ha unes cledes per carregar el bestiar als camions) fins al pàrquing que a tot Vallter. Quan vam arribar encara s'aguantava (eren les 11h) però una hora més tard era horrorós de gent.

No cal parlar que a més a la majoria del personal que hi havia allà, li feien por (o respecte) les corbes de la carretera, de Sant Joan a Camprodon darrera de gent a 70km/h a les rectes, un cop passat Camprodon i ja no diguem Setcases, molts estona anavem a 20 o 30km/h. En definitiva, "domingueros" en la seva màxima expressió.

Ara, els nens s'ho van passar prou bé, tot i que un sol pare (la Gemma es va quedar a casa amb en Berenguer) no en fa prou per dues criatures a la neu.

2 comentaris:

raquel. ha dit...

Que divertit! I tant freda que la trobo jo. Vau estrenar el trineu?

Carles Martínez ha dit...

Si, però no serveix per baixar per la neu, si per estirar en llocs plans (els reis del parc Àngela Roca són molt prudents)