diumenge, 24 de gener del 2010

Bon partit de l'USAP, victòria 34 a 6

El partit USAP - Benetton, amb els dos equips ja eliminats de la Heineken Cup, es preveia com a un partit o molt bo, o molt dolent. Doncs ni una cosa ni l'altra.

A la primera part es va veure un joc molt trabat, sense domini clar i que només es va inclinar a favor dels catalans en el temps afegit, al que es va arribar amb empat a 3, i que va canviar gràcies a un assaig de Geli, amb una jugada sortint d'un cop de càstig empès per la davantera. Aquest assaig, venia a fer justícia, ja que, si durant tota la primera part l'USAP no es va imposar, els darrers minuts l'USAP havia assatjat la línia de marca italiana.

La segona part, va canviar com un mitjó, els catalans ja van començar canviant tota la primera línia (introduint Tincu, Mas i Freshwater (que podria ser una primera línia prou titular). A més els italians van començar la segona meitat amb n home menys per una expulsió temporal. Durant aquests minuts Tincu (un altre cop per davantera) va fer un altra assaig i just recuperar els 15 homes la Benetton, Vivalda (un segona línia, un altre davanter) va fer el tercer assaig del partit.

Amb els italians fora del partit, l'USAP va seguir jugant molt bé i altra cop Tincu, va fer el quart assaig de seguida, fet que assegurava el bonus ofensiu. Ja passat el minut 70, una gran jugada de la línia de tres quarts de Perpinyà, qe es va plantar amb superioritat a tocar de la línia de marca, va fer que Grandclaude, que va fer el cinquè i últim assaig de la nit. Per acabar, Porical, va transformar l'assaig i fa deixar el definitiu 34 a 6.

Els 10 minuts restants, amb l'USAP ja pensant en el següent partit, va permetre que la Benetton, intentés fer el seu assaig, i va estar a prop un parell de vegades, però no va passar d'aquí.