diumenge, 4 de desembre del 2011

Garrotxa 19 – Reus 7


Tercera victòria en lliga dels Teixons que es van imposar en un bon partit a un ascendit aquest any.

La primera part començava amb domini garrotxí, que s’imposava en tots els aspectes del joc, amb una bona defensa, una bona davantera i una línia de tres quarts de circumstàncies, però que va donar un excel·lent resultat.

El partit es jugava dins el camp del Reus, que lluitava per evitar que els Teixons es posessin per davant del marcador fins que una bona jugada d’en Port, que jugava de 10, des de la línia de 22 va fer una finta i va trencar la defensa reusenca per anotar el 5 a 0 que ell mateix no va ser capaç de transformar.

El partit va seguir la mateixa tònica, amb domini garrotxí però sense acabar d’arribar a anotar, fins que després d’un bon xut de Port buscant la touche a 5 metres de la línia de marca reusenca, que van llançar el Reus i que van recuperar els Teixons, en Pallàs aprofitava el desconcert visitant per entrar sense massa oposició fins la línia de marca i anotar el 10 a 0. En Port transformava el xut posterior fins a posar el 12 a 0 al marcador.

Abans d’arribar a la mitja part els garrotxins van disposar de 2 cops de càstig des de uns 30 metres, que havien de suposar anar-se’n de 15 punts, però en Port, que no va estar prou encertat va fallar, per arribar a la mitja amb avantatge per 12 a 0 pel Garrotxa.

La segona part va ser molt més igualada i va comportar moments de patiment per part dels Teixons tot i començar bé aquesta segona part amb domini local, que va portar un parell de cops els garrotxins a menys de 5 metres de la línia de marca sense resultats. Fins i tot, els Teixons van disposar d’un cop de càstig dins de 22, centrat, que a més va suposar el sin bin d’un jugador reusenc, que en Port va tornar  a errar i que poc després, en una jugada de contraatac els reusencs van ser capaços de sortir des de la seva 22 per arribar a la línia de marca, posar el 12 a 5 i transformar per deixar el 12 a 7, que deixava els Teixons al límit i que va fer que aquests demostressin una de les seves virtuts, les ganes de jugar i que gairebé de seguida van portar-los a anotar una nova marca després d’una melé a uns 15 metres, que en Punxa, que jugava  de 8, va intentar anotar, que quan el placaven va obrir al 9, en Pallàs que superant la defensa visitant va anotar la seva segona marca de la tarda, la tercera dels Teixons, que suposava el 17 a 7, que posteriorment el mateix Pallàs transformava fins el 19 a 5 final.

A partir d’aquí el partit va estar molt igualat, amb preferència de domini dels Teixons que en un parell d’ocasions, primer per part d’en Xicu que el van parar a 2 metres de marca i la davantera garrotxina no va saber acabar de convertir i un altre cop en una excel·lent jugada d’en Punxa, que sortint des de fora la 22 va deixar enrere 4 jugadors visitants i just a 5 metres de marca va ser placat evitant la quarta marca garrotxina.

El resultat va significar la tercera victòria dels Teixons, que els treu de les dues darreres posicions de la lliga i que només va deixar el mal gust de no poder fer una quarta marca que signifiqués el punt extra ofensiu.

La setmana vinent els Teixons s’enfronten a l’Hospitalet, un dels rivals més durs de la categoria.