dimecres, 7 de desembre del 2011

Setmana estranya


Aquesta setmana amb dos festius intersetmanals, i saltats, dimarts i dijous, és de les coses més difícils d’explicar als nens i a algú que no sigui espanyol.

De fet, és inexplicable.

En els moments en què ens trobem, on les empreses fem el què podem per tirar endavant els migrats números, aquesta setmana productivament i comercialment és nefasta. No parlem de competitivitat? I el què estem fent és de tot (poseu-hi de burros, d’imbècils...) menys ser productius.

A més, a totes les cases amb nens, qui més qui menys ha hagut de fer miracles per conjugar horaris laborals i horaris escolars, nens amb festa dilluns, altres divendres, empreses treballant cada dia, o amb només un pont, o amb dies festius moguts (dimarts per divendres, solució molt lògica) hem hagut de fer vacances, estirar d’avis...

A casa, a mi en tocava vacances, a la Gemma, treballar de dilluns a dimecres i festa a partir de dijous, els nens festa dimarts, dijous i pont divendres. Encara em pogut combinar-ho.

Però amb la operació del dit porto una setmana on podia fer coses endarrerides, sense fer res i encara avui haig d’anar a Girona.

Però... demà aprofitem el cap de setmana llarg, anem a passar 4 dies a l’Arieja, visitarem Foix, Montsegur i rodalies. Intentarem conèixer de prop la zona on es va originar un dels movoments medievals més mítics i on els catalans, com sempre, vam rebre, el dels Càtars o bonshomes.