dijous, 28 de juny del 2007

Primer ple

Ahir hi va haver el primer ple de la legislatura (fora de la constitució) i ja ens va demostrar per on anirà el PSOE de Sant Joan.

Sense diàleg ni tan sols per consensuar els horaris dels plens, bé, en paraules textuals de l'alcalde "l'horari del ple ha estat consensuat pel grup del psc", penseu el què volgueu. Amb certes frases que ens van demostrar que els sociates han tornat al seu "cortijo", amb un cartipàs fet com han pogut amb equip no pensat per governar i amb incongruències com que la regidora de serveis socials no està a la Fundació Emma i, una vegada més amb falsetats i mentides.

Per part del públic sociata, algún de molt ressentit i que fent veure que en sap molt, quan no es sap ni les regles del joc, intenta fer callar qui no pensa com ell (a mi i algún convergent) i acaba perdent els papers i intentant agredir al convergent en qüestió. Mentrestant, l'alcalde fent un paper ben galdós, no només durant la trifulca al final del ple (de la que crec que ni es va assabentar) sinó durant el ple: els seus regidors i els de l'oposició, a més del públic, li van pendre el pèl i en algun moment el van fer callar i li van usurpar els poders que té dins un ple, sense que ell digués ni mu.

Anem apanyats! Senyor alcalde comenci's a creure qui és pel seu bé, pel del pobles i pel de la institució que representa!

A seguir lluitant i a evitar les mentides!