dilluns, 18 de juny del 2007

Comencem malament

Des de dissabte tenim nou alcalde, i ja no comencem bé.

En el discurs d'investidura, va esmentar els tòpics de rigor, il·lusió, responsabilitat, suport de la família...però es va oblidar una cosa significativa: convidar a l'oposició a participar.

Això, encara que el PSOE tenia durant la campanya en lema que era "diàleg i concòrdia", a les primeres de canvi, ja cau del seu ideari. No devia ser que era un lema fingit?

La meva resposta és que si.

A més, el que personalment em va posar els pèls de punta, va ser l'esment de totes les patums socialistes passades: Miquels (Ferrans i Josep), Bassaganya (el barbut) i en Sola (les forces vives del PSOE). Això ens porta a preguntar: qui governarà realment?

Aquesta resposta s'haurà de seguir, però s'accepten apostes.

Una altra apreciació crec que rellevant: alguna proposta concreta? Només fer volar coloms: nova llar de jubiltas, nou ESO, nou CAP...sense explicar molt cops ni on ni, sobretot, com es finançarà.

Els altres candidats: en Gerard a la seva línia. La Bet, com en els debats, la millor, amb discurs ben estructurat, recordant moltes coses (que ha fet ERC i com va ser l'últim canvi de color a l'ajuntament) i començant a perfilar una boníssima línia de com serà l'oposició d'ERC, dura i constructiva, amb matcatge diari però aportant alternatives.