dilluns, 4 de juny del 2007

Diluvi i Reagrupament.cat

Avui ha diluviat. Feia temps que no veia ploure amb tantes ganes com aquesta tarda. A la carretera de davant on treballo semblava que hi passés un riu. De totes maneres, ja està bé que plogui, així podrem passar un estiu tranquil (o normal) pel que fa a l'aigua.

Ah! la setmana passada vam decidir el nom del nen que ve. És dirà...Necessito fer un escrit en exclusiva amb la Gemma un cop ho haguem dit a casa.

Fa un parell de dies que rumio amb el que va promou en Carretero dins ERC (tot el tema del Reagrupament.cat), i no acabo de veure clar donar-li suport, tot i que podem coincidir amb el fons. M'explico, crec, com ja creia quan es va fer president en Maragall, que amb el PSOE no anem bé, però també penso que no es pot plantejar un pols amb els de dalt el partit esperonat "només" per un mal resultat electoral. Abans de les eleccions s'havia especulat amb algún moviment d'aquest tipus però estava tot molt verd, ara, sembla que tots havíem pronosticat la castanya de les municipals. Crec que la reflexió i un gir és necessari però que no podem fer-ho en calent, cal meditar i fer-ho en bloc, ja tenim prous famílies a Esquerra com per fer-ne una més. Si Reagupament.cat volen fer-ho bé, a més, hauran de voltar pel territori explicant què volen i no només quedar-se aïlllats en la regió del Pirineu i algunes seccions més. A mi m'agradaria escoltar de primera mà què proposen...aixì com també m'agradaria saber què proposa l'actual direcció (i si pot ser de primera mà, perfecte).

Bé, de totes maneres: Salut i República!
Per que com deia un bon esquerranós, l'alternativa és malaltia i monarquia.