dijous, 12 de juliol del 2012

TRISTESA


Mala noticia avui pels santjoanins que estimem la muntanya, l’Esteve, una peça clau en moltes activitats de muntanya a Sant Joan, vingut de fora, però més santjoaní i militant que ningú, ens ha deixat. I ens ha deixat fent una de les coses que més li agradava, muntanya, al Mont Blanc, un accident fatal li ha truncat de forma brutal la vida, a ell i a 8 alpinistes més.
Amb ell, en Guillem, que ha resultat ferit i que espero que es recuperi aviat i en Toni, que no ha sortit ni del refugi per problemes físics i sobretot, a la família, l’Anna en especial, fer-los costat en aquests moments complicats.
També animar als companys habituals de l’Esteve a la muntanya, en Jerry i a en Jordi. També un record per un bon amic, en Jordi, en Harry, que ha compartit moltes caminades últimament amb ell.
Jo vaig coincidir per darrer cop amb ell, no fa massa, en la cursa de l’Emmona 2012, on l’Esteve, l’Anna, en Jerry i en Jordi, feien el control abans que el meu, a Bastiments, vam compartir comentaris a l’arribada a Sant Joan per tornar el material i en l’arribada dels primers corredors de la cursa amb el seu bon humor habitual i l’alegria que desprenia.
Amb en Guillem i en Toni, vam coincidir el mateix dia, ells tancaven la cursa a la zona del meu control i vam intercanviar alguna broma.
En fi, que no som res, que cal gaudir de la vida, la família i de tot el què estimem tant com puguem.
Esteve, allà on siguis, descansa en pau.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Carles, Bon escrit i bon reflxe de l'estat d'ànim....

Carles B