diumenge, 9 d’octubre del 2011

Garrotxa 12 – Cornellà 28

Debut a casa dels Teixons saldat amb derrota.
En el primer partit a casa, on la temporada passada els Teixons s’havien mostrat molt forts, el Garrotxa ha encaixat la segona derrota consecutiva.
El partit, molt imprecís per ambdues parts va començar amb un intercanvi de cops al mig del camp sense clar vencedor fins que als volts del quart d’hora de joc, el Cornellà va imposar la seva veterania per assolir la primera marca que posteriorment va transformar posant el 0 a 7 al marcador. Els jugadors del Garrotxa, conscients de la seva inferioritat en la línia (on acumulen moltes baixes) i degut a la gran tècnica i experiència de la línia rival, van tirar d’esperit i de davantera per de seguida posar pressió al camp rival, plantar-se a la 22 del Cornellà i després d’un seguit de jugades per davantera a la sortida d’una touche, l’Èric va aconseguir fer la primera marca del partit just al costat del banderí de la marca. En Menes va errar per molt poc un xut difícil. Els Teixons retallaven distàncies fins el 5 a 7. Amb la sacada des del mig camp per part del Cornellà, el Garrotxa demostrava que estava dins el partit i que volia explotant la seva superioritat per davantera, però en una cop de càstig en un agrupament, vora els 30 metres va ser aprofitat pel Cornellà per posar el 5 a 10. Els Teixons van seguir jugant fort i de seguida que van treure des del mig camp van recuperar la pilota i van posar pressió al Cornellà, que va cometre un cop de càstig a uns 10 metres de la seva marca. Aquesta situació de joc, assajada en els entrenaments pels jugadors de la Garrotxa, van fer que Pallàs donés l’oval a la mà a l’Èrik que aguantant molt l’embranzida va acumular defenses davant seu i va obrir a la mà a en Baldó que va entrar a la marca dels del Baix Llobregat gairebé sense oposició. Aquest assaig centrat va fer que Menes (molt encertat amb el peu) posés el 12 a 10 amb el que es va arribar a la mitja part.
Només començar la segona part, el Cornellà va disposar d’un cop de càstig a la frontal de la 22 garrotxina, els jugadors dels Teixons no van respectar el 10 metres reglamentaris i el Cornellà va aprofitar el cop de càstig per posar-se altre cop per davant. Aquest cop moral va deixar tocats els garrotxins que poc després van encaixar una marca molt ben treballada pel Cornellà que posava el 12 a 18 al marcador. Els Teixons van intentar tornar-se a posar al partit, però tot i intentar-ho la bona defensa del Cornellà va impedir puntuar als Teixons. Per contra les sortides a la mà dels del Baix Llobregat eren molt perilloses, tant que en una jugada molt ben trenada van estar a punt de fer una marca que se’ls va escapar per un bon placatge d’en Pallàs que va provocar un avant. Però els garrotxins van ser incapaços de sortir de la seva 22 i amb les jugades successives el Cornellà va tornar a anotar, per posar el 12 a 23. Els Teixons van intentar un últim esforç per reduir el desavantatge en el marcador i assolir com a mínim el punt bonus defensiu. Però no era el dia de sort dels garrotxins, en la millor jugada de la línia de tres quarts, en un placatge dur del Cornellà, va recuperar la pilota un centre del Cornellà, amb la defensa garrotxina trencada i tot i que van intentar atrapar el jugador aquest va assolir la marca que donava el punt bonus ofensiu al Cornellà i posava el definitiu 12 a 28.
La setmana vinent, els Teixons es desplacen a Alella el diumenge per intentar assolir la seva primera victòria en lliga davant d’un dels equips dels que estaran en la seva lluita.

2 comentaris:

Ferran Vital ha dit...

Molt bona crònica!

Seguiu així, Teixons!! Us vindré a veure el partit de tornada!

Una abraçada enorme!!

Anònim ha dit...

Avisa quan jugueu a Vic. A veure si et veiem jugar.

Pere