dijous, 24 de desembre del 2009

USAP – Munster, adéu a la Heineken cup i de compres a Perpinyà


Diumenge passat, l’USAP va perdre de forma clara a casa amb Munster. Amb aquest resultat ja no tenim opcions de poder passar ronda i estem virtualment eliminats, només ens queda donar la cara a Northampton i guanyar a casa a la Benetton de Treviso.

Al final va ser impossible poder assistir al partit, quan vam veure que quedaven molt poques entrades vaig intentar agafar-ne de peu dret, però quan vaig voler fer la reserva ja estaven esgotades (tot i que l’entrada a la compra deia que encara en quedaven). Gairebé millor, ja que no van fer un partit massa bo.

A més, part de l’ambient del partit el vaig veure en directe, ja que amb la Gemma, vam anar a passar el dia a Perpinyà, el mateix diumenge, i sense nens (es van quedar amb els avis per què poguéssim comprar tranquilament). L’excursió, ens va servir per anar a comprar a la botiga de l’USAP, del costat del Castellet, que estava plena com un ou d'irlandesos que havien vingut a veure el partit, bastants catalans del sud com nosaltres, però que hi eren pel partit i de gent que feia compres nadalenques. Ja que erem allà, vam aprofitar per comprar a una fireta de Nadal que hi havia, vam entrar a les galeries Lafayette i vam fer un volt pel centre més comercial de la ciutat.

Ens va quedar clar que és una ciutat per poder anar-hi a comprar per Nadal (l’any vinent repetirem), per passar-hi el dia voltant sense fer res especial i que fora de l’estat espanyol, estan aprenent que no cal pagar molt per un bon àpat o un bon producte. Si bé les diferències de sou entre l’estat espanyol i l’estat francès és considerable, només us posaré un parell d’exemples per veure que alguns productes poden ser més barats a l’estat francès que a l’espanyol. Primer cas: sabates GEOX. A mi són les que em van millor per la feina, són cares però si fan un bon ús és una bona compra, aquí a Olot, per exemple, oscil•len sobre els 110€ o més, a Perpinyà, en una botiga GEOX, estaven a 110€ però amb un 20% de descompte (pocs dies abans de Nadal), per tant més barates. Un altre cas: dinar. Vam dinar a una botiga - restaurant de productes Fauchon (productes delicatessen), per menjar un diumenge, al centre de Perpinyà (a tocar del Castellet), dos plats (grans) de pasta, un amb salmó fumat i l’altre amb pernil, una aigua Evian, un quart de vi blanc i dos pastissets individuals impressionants (una mousse de 3 xocolates i una tartaleta de “citron”, llimona), tot per poc més de 38€.

En resum, derrota de l’USAP i bones compres a Perpinyà. Ah! Per cert, vam aparcar al parking subterrani del costat del Castellet i ens va sortir gratuït (de fet ho era tots els diumenges del mes de desembre).