diumenge, 6 de desembre del 2009

Partit de l'USAP


Estem preparant una visita a veure un partit de l'USAP a Perpinyà. El partit elegit és el de la Heineken Cup, davant del Munster, el proper dia 20 de desembre.

Aquest partit ha de marcar el futur de l'equip a la Heineken, ja que si guanya es pot col·locar líder de grup i es posicionarà bé per poder ser el primer classificat del grup de cara a disputar el partit de vuitens a casa i poder encarar amb garanties els partits finals de la Heineken.

No sé si està confirmat per a aquesta temporada, però fa anys que el partit de vitens de la Heineken es disputa al lloc on l'equip que juga a casa, tria. M'explico, fa un parell o tres d'anys, el Biarritz, va quedar primer de grup i va escollir jugar el partit de vuitens a Donostia, donant opció a la gent d'Euskadi de veure un partit de primera línia de la Heineken. Doncs bé, fa anys que des de Perpinyà, es diu que si poden triar, triaran Barcelona, així podrem veure un partit de primer nivell al principat.

Seguiré informant. I espero que veiem un bon partit (a priori és un dels equips favorits a la victòria a la Heineken) i una victòria de l'USAP.