dilluns, 21 de desembre del 2009

Una nova bestiessa, a entrenar a rugby!


Si, com llegiu, des de la setmana pasada he començat a entrenar amb l'equip de rugby de la Garrotxa.
Vaig provar-ho dimecres per primer cop, i divendres, com que tenia sopar de feina no hi vaig poder anar. Les sensacions són bones, molt bones. Després de gairebé 10 anys sense jugar, encara que fos només un entrenament, vaig disfrutar moltíssim, tot i que em va servir per comprobar la meva falta de forma (espero poder recuperar-la) i que els anys passen (l'endemà estava baldat).
De totes maneres estic content, ja que en el meu primer exercici de placatges em va tocar treballar amb els tres primeres línies titulars, i no va anar del tot malament.
De totes maneres, vaig acabar amb una espatllada destrossada d'un cop, mentre entrenavem perfecte, però quan vaig pujar al cotxe i vaig arribar a casa... de fet encara no estic al 100%, però dimecres a tornar-hi...
Ah, per acabar agraïr als amics del Garrotxa, poder tornar a disfrutar del rugby en primera persona. I qui vulgui veure rugby prop de casa, anar al seu camp els dissabtes que juguen a casa és una molt bona opció i una molt bona manera de passar la tarda (malgrat el fred).

4 comentaris:

Harry ha dit...

Molt bé crack! així que entrenes amb els Teixons jajaja, no et trenquis res que a la Gemma només li falta un altra nen per cuidar...
I per cert estan fent una temporada prou correcta, espero que la teva incorporació no destiroti l'equip eh robinho!!

Carles Martínez ha dit...

De moment només vaig a entrenar. I de fet van segons, dissabte passat van guanyar als que fins dissabte eren segons, o sigui que van molt bé.
I lo de Robinho... no surto tant com ell!!! De fet no surto ni una mica

Anònim ha dit...

Carles,
que tens 3 criatures i una sola dona!!!
No et fagis mal.
Adéu

Carles Martínez ha dit...

Tres??? que ja ha nascut i no ho sé? de moment dues criatures, i ja intento cuidar-me, i no només quanjugo a rugby