diumenge, 8 de novembre del 2009

L'alegria pels bons amics


Ahir, dissabte, en Carles Bassaganya, bon amic meu va ser nomenat nou Secretari d'Organització d'Esquerra.

Pels que ja ens coneixeu, sabeu que som amics de fa temps. De fet des de la pre-adolescència, quan ens va unir l'afició a la muntanya, i que va derivar, juntament amb altres amics que tenien la mateixa afició, en una colla d'amics, que a hores d'ara encar anem junts. Després vam passar tota la colla, a la Colla Gegantera de Sant Joan, que segons les nostres dones (les de tot el grup), és la nostra "mili", pel que n'hem tret d'anècdotes.

Ja més cap aquí, l'any 1999, vam endegar un projecte que encara dura i que, a en Carles l'ha dut ara a ser el Secretari d'Organització d'ERC, com va ser la llista d'ERC a Sant Joan, que ell encapçalava. Tot i que ja apuntava maneres, la seva vàlua, sobradament demostrada, tant a nivell d'alcalde, com després de Secretari General d'Administració Local del Departament de Governació, l'han dut ara, a ser de facto, el número 3 de l'organigrama del partit, just darrera del President i del Secretari General.

Tal i com ja he tingut ocasió de diir-li, és un càrrec de molta responsabilitat en un partit de la història d'Esquerra, i que en aquests moments, ha de ser difícil de tirar endevant, degut a la situació en què es troba el partit i la política en general al nostre país. Estic convençut, però, que ens farà sentir orgullosos de la seva tasca.

Carles, sort i fes més curt el nostre camí a la independència!!!