dimarts, 30 d’octubre del 2012

Partits pel cap de setmana del 3 i 4 de novembre

Aquest cap de setmana, tot i el pont de l'u de novembre, tornem a jugar tots tres.
En Guiu el primer, dissabte a les 11h a casa contra l'Escola de Futbol del Ripollès, suposo que costarà, com tots els partits de la temporada, degut a la diferència d'edat, al ser la majoria d'equip d'escoleta. Serà un partit més per millorar el nivell de l'equip i d'en Guiu, que la setmana passada va jugar 3 parts però li falta pes i físic.
Després amb en Pau, a les 12h a Santa Eugènia de Berga, segurament, després de jugar amb Vic i Manlleu, els màxims favorits de la lliga, aquest partit ens mostrarà el nivell de l'equip amb equips similars al nostre. Sabem que juguen bé, ara han de millorar el treball defensiu i han d'aprendre a més a jugar amb pressió dels contraris. De totes maneres esperem sumar la primera victòria i que en Pau surti centrat i faci un bon partit.
Per diumenge a les 12h a Olot queda el papa, jo, amb el Garrotxa RC contra el Tarragona. Difícil partit contra el líder imbatut però on haurem de seguir millorant el nivell, rodant els jugadors nous i esperar sumar el primer punt com a mínim.