divendres, 19 d’octubre del 2012

Cap de setmana 20 i 21 octubre


Aquest any us aniré informant cada cap de setmana dels resultats esportius dels tres jugadors de casa, jo a rugbi amb el Garrotxa i els nens a futbol 7.
Aquest cap de setmana comença la temporada de futbol 7 dels nens al Consell Esportiu d’Osona.
Aquest any en Pau, amb l’equip del prebenjamí de l’Abadessenc negre jugarà al grup A dels prebenjamins. En Guiu, tot i ser escoleta de segon any, per circumstàncies jugarà majoritàriament amb el prebenjamí blanc de l’Abadessenc al grup D del prebenjamí.
Dissabte comencem amb en Guiu a les 11h a casa contra el Sant Quirze. Incògnita, molts nens nous a l’equip i pujada de categoria abans d’hora, hauran de fiar-se dels nens més grans de l’equip. Amb aquest equip de Sant Quirze hi va jugar en Pau en pretemporada i els van golejar, aspirem a fer un bon paper i poder rascar alguna cosa.
Ja ens han avisat que els de Sant Quirze no vindran i per tant es suspèn el partit.
Al mateix dissabte a les 11:30h a Santa Eulàlia de Riuprimer, en Pau juga contra el Vic – Riuprimer. Incògnita total. Si és el mateix equip al que ens vam enfrontar l’any passat no hauríem de patir, però esperem que aquest any el nivell, al jugar amb els primers equips de Vic, Manlleu, OAR... sigui molt més difícil que l’any passat. Objectiu: plantar cara i puntuar, a poder ser guanyant.
Diumenge els Teixons anem a Vilanova. Després de la derrota en el debut a casa hem d’anar a totes, dependrem de la recuperació dels lesionats i la seva disponibilitat. De totes maneres ens hem enfrontat a ells en el Torneig Ciutat d’Olot i és un equip bo, juga molt bé i els vam guanyar per la mínima a casa. Haurem de patir, viatgem amb l’objectiu de guanyar tot i que sabem que guanyar a fora a segona catalana és molt difícil, com a mínim esperem puntuar (algun bonus).