divendres, 26 d’octubre del 2012

Resultats del cap de setmana 20 i 21 d’octubre


Vaig tard, molt tard, però per problemes amb la connexió internet a l’hotel on he estat de viatge aquesta setmana no he pogut dir-vos els resultats esportius de la setmana passada.
El primer que havia de jugar era en Guiu, a casa contra el Sant Quirze, però ja dijous ens van dir que no vindrien, per tant partit anul·lat.
El segon en Pau, que jugava a Santa Eulàlia, contra el Vic – Riuprimer, un dels principals favorits, ja que en prebenjamí no hi ha lliga federada i tenen el millor equip al seu grup del consell d’Osona. El resultat va ser de 7 a 2 pel Vic. Mal partit de l’Abadessenc i d’en Pau, que estava molt despistat. A nivell general, el canvi de xip que suposa jugar contra un primer equip del nivell del Vic, que pressionen molt i lluiten totes les pilotes encara no l’han fet els nostres nens que van jugar la major part del partit caminat, sense pressió i amb poques ganes. Hauran de millorar l’actitud.
Diumenge jo vaig anar a Vilanova amb el Garrotxa, segon partit de lliga i segona derrota, per 62 a 3. Tot i començar guanyant la superioritat física i tècnica del SEL es va imposar a la nostra voluntat i esforç. De totes maneres vam fer un bon partit defensant molt bé mentre el físic va poder i fer alguna jugada de mèrit en atac, tot i que hem de millorar el control de pilota i intentar millorar en el joc a la mà, ens cauen moltes pilotes i sobretot quan ens acostem a la línia de marca. Partit dur, però on vaig gaudir moltíssim, amb molta presència en el joc, sobretot en defensa, entrant a molts rucks, placant molt i corrent pilotes xutades. Vaig acabar jugant de segon centre després de fer uns 50 minuts d’ala.