dimarts, 21 d’agost del 2012

Els Jocs Olímpics (i II)

Sofia Maccari sobre el camp on va guanyar la medalla de plata
La darrera setmana dels jocs olímpics no l'he seguida tant com la primera, ja que he estat més de vacances i no he mirat tant la tele.
Però, coincidiré amb gairebé tothom en destacar, altre cop, en Bolt, amb les victòries del 200m (amb la que ja portava dels 100m) i el 4x100m amb rècord del món inclòs, que el converteix en el primer home capaç de guanyar els 100 i els 200m en dos jocs olímpics consecutius.
També en David Rudisha, el guanyador dels 800m, amb un rècord del món estratosfèric que, a més, amb la primera volta, els primers 400m, hagués estat medalla d'or en els 400m.
A nivell de casa, destacar el Vilafantí Joel Gonzàlez, guanyador de la medalla d'or en taekwondo, en la categoria de menys de 58kg.
La cerimònia de clausura que gairebé vaig veure integra, va estar molt bé, amb diferents estils musicals presents, molt visual i jo em quedo amb l'actuació de Madness, amb el "Our house in the middle of street".
Per acabar destacar la jugadora d'hoquei herba Sofia Maccari, guanyadora de la medalla de plata amb la seva selecció, que va ser l'única esportista que va lluir una estelada en els jocs, hi ho va fer per agrair al nostre país la seva estada entre nosaltres.