dissabte, 2 de juliol del 2011

Pensaments varis

Es presenta un dissabte complert, deixem els nens amb els avis i anem a comprar, de rebaixes, amb 5 a casa i treballant de comercial hem de mirar molt per l'economia familiar.
Porto uns dies anant a còrrer, amb els de rugby i pel meu compte, preparem la temporada vinent. Per cert, algú sap si els de l'aigua de Ribes donen aiga per activitats? Fem un torneig, el del Tura i ens fa falta aigua. Ja informaré de l'inici de temporada.
A Sant Joan ja hi ha nou ajuntament i cartipàs. Continuitat en noms, i em sembla que en fets, males noticies per Sant Joan. ERC haurà d'espavilar, podem ser constructius, però s'haurà de ressaltar que el PSOE no té projecte de poble, que tot el què fan és curt-terminisme.
ERC, què hem de dir, de moment sembla que l'Oriol Junqueras treballa bé i farà un bon equip, però serà interessant veure què decidim entre tots al congrés i com encarem el futur, depèn de què s'acordi ERC pot seguir baixant o remuntar (i mantenir o perdre almenys un militant). M'agradaria que en Carles Bassaganya seguís sent rellevant a ERC, ja veurem. Per cert, en Bonet que es postula per ser president d'ERC (s'ha escoltat? defensa el què ens ha enfonsat) m'ha demanat ser amic al Facebook (curiós no?).
Ah, ajudeu-me a fer els 100 followers al Twitter, en falten només 2!

2 comentaris:

Carles Martínez ha dit...

No hem anat de rebaixes, en Guiu s'ha llevat amb varicel·la

Carles Martínez ha dit...

99 followers al twitter, només 1 pels 100!!!