dijous, 21 de juliol del 2011

De polítics desconnectats de la realitat

Avui no em puc estar de comentar la dimissió de Paco Camps (li dic Paco per poder dir: "S'ha matao Paco"). Sorprén el què ha trigat, la sortida (si no anava dopat amb una substància legal o il·legal no m'explico part de la roda de premsa de dimissió), les reaccions del seus i alguna dels que no són els seus. Estava cantat que estaria imputat, doncs el PP el presenta a les eleccions, i el més fort, les guanya. Probablement l'alternativa lógica el PSOE, no és alternativa i la nova opció Compromís o IU, que van atraure molts votants,no són una alternativa per la gran gruix de la gent. La roda de premsa d'ahir, va ser delirant, amb censura a la premsa (fins i tot a Las Provincias, panflet de l'extrema dreta valenciana i per inclusió, del PP), com d'altra banda em diuen que és constant,i mostrant-se com un màrtir. Les reaccions que més m'han sorprès han estat la d'en Jauregui, desitjant-li sort a nivell personal i la dels seus (com l'Albertito Fernàndez) dient que ha deixat el llistó molt alt, quins collons!!!
Fantàstic el seguiment ahir via Twitter amb el hashtag #campsxoriço, us recomano, ahir m'ho vaig passar bomba seguint-la, a @valencianna.
A nivell del Ripollès, el nou Consell Comarcal va aprovar els sous dels seus integrants. El president, Miquel Rovira, de Unió, si dels de CiU, es va apujar el sou respecte l'anterior president un 38%. Heu llegit bé, si un 38%. L'excusa cobrar el mateix que cobrava en la seva anterior feina. Jo, que sempre he defensat, i defensaré, que la política ha de ser pagada (sobretot la munnicipal i de pobles petits i mitjans) crec que s'han passat, el sou és de 49.500€ anuals i 14 pagues de 3.535€. Un sou molt per damunt de la mitjana i que per mi és exagerat, si aquest senyor cobrava això a la seva antiga feina, em sembla molt bé, però hauria de tenir un sou al Consell Comarcal més d'acord amb els temps que corren (per cert, si cobrava això a l'Hospital de Campdevànol, no m'extranya que no els surtin els números ni a la nostra sanitat). Tampoc em sembla de rebut que els consellers cobrin 250€ per assistència al ple, és no molt, moltíssim pel què s'hi fa. Vull afegir una estirada d'orelles al meu amic Carles Bassaganya (que en part n'és responsable) com a president comarcal d'ERC, no ens podem abstenir en l'aprovació d'aquests sous.

3 comentaris:

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit...

Totalment d'acord Carles en la part on parles del sou del President del CC. Em sembla patètic posar com a excusa "mantenir el sou anterior". Si el que volia era cobrar això, que s'hagués quedat a l'hospital!
Falta molta humilitat...

Fins aviat!

Carles Martínez ha dit...

Es tracta, a més, d'un servei públic, això demostra que hi ha qui es posa en política no per vocació i si per diners o notorietat