dijous, 29 d’abril del 2010

El Barça eliminat de la Champions


Ahir a la nit es confirmava que no jugarem la final de la Champions al Bernabeu. Jo era dels que pensava que estava difícil però que l’equip es mereixia crèdit i que era possible passar a la final, i va anar de poc. En un partit dolent per part del Barça, que tot i dominar no va tenir massa opcions per fer gol i quan en va tenir no les va aprofitar, que podia haver canviat si l’àrbitre dóna per bo un gol, jo penso que legal d’en Bojan, quan ja s’havien complert els 90 minuts de joc.

Destacar que en Mourinho ha de fitxar ja pel Madrid, és el seu entrenador ideal, xulo, prepotent, follonero, boques... vaja, que tot el què ha de tenir un del Madrid, ah... i ja es podrien endur també de l’Inter un altre com és el gos d’en Figo. I que vam fer bé a deixar a marxar en Motta, primer per què aporta poc i després ja es va veure ahir, és un porc i un “matón”.

Dels dos partits, en trec una altra conclusió que fa temps que defenso, cal l’ús del vídeo al futbol ja. No pot ser que a una semifinal de Champions hi hagin jugades decisives i dubtoses (el possible segon gol del Barça ahir per part d’en Bojan) o no tant dubtoses (el tercer gol de l’Inter a Milà, en clar fora de joc) i que no sigui possible veure les accions sobre la marxa. Això dóna peu a errors arbitrals que poden sortir molt cars.