divendres, 12 de febrer del 2010

Villarato o com perdre el temps amb àrbitres dolents


Aquests dies hem vist créixer la teoria del Villarato, per explicar que els àrbitres de futbol, estant afavorint al Barça.

En un principi, venien a justificar, que els títols del Barça es basaven en ajudes arbitrals. Aquesta teoria, que no es pot aguantar per enlloc, sobretot si has vist jugar el Barça i entens una mica de futbol, ja pots deduir que ha guanyat els títols que ha guanyat pel seu bon joc, no pels àrbitres. Com que aquesta teoria formulada així és inaguantable, l’han modificada una mica. Us ho dic de bona font, ja que porto tres dies fullejant l’As i el Marca (és molt més fàcil de trobar aquest dos diaris als bars i hotels d’Espanya que l’Sport o El Mundo Deportivo), i ara diuen: el Villarato fa 5 anys que existeix, des que va guanyar en Villar les darreres eleccions, i diuen que des de llavors ho denuncien, tot i que el Madrid, en aquest perìode ha guanyat 2 lligues. Diuen que és evident que el Barça és el gran beneficiat i ho il•lustren en un partit molt determinat, el Barça – Espanyol de fa dues o tres temporades, quan van empatar al Camp Nou. Escolteu, aquella lliga, la va guanyar el Madrid, per què en Tamudo, va fer el gol de l’empat, després de què en Messi fés un gol amb la mà. Esperpèntic.

El més fotut és que aquí em picat tots, si no hagué fet cas ningú a aquestes collonades, ara ja estaríem parlant d’un altra cosa, però ara, haurem d’esperar a anar al camp del Madrid i guanyar-los, i tornar-hi i guanyar-hi la Champions.

Després, no patiu, ja s’inventaran alguna altra cosa per vendre diaris i sentir-se més bé tot i no jugar a res ni guanyar res.

El més fotut, però es que demostren que no entenen de futbol, ja que qualsevol que vegi un partit de la lliga espanyola, veurà que els àrbitres tenen un nivell molt dolent (bàsicament falta de criteri, ja que un error d’apreciació el pot tenir tothom, però en un mateix partit podem veure faltes similars que cap un costat són vermella directe i que cap a l’altre no són ni falta), i això costarà molt de solucionar.