dimecres, 22 de desembre del 2010

Atac a la línea de flotació del país


Avui s'ha conegut una sentència del tribunal suprem espanyol que ataca la línea de flotació del nostre país, ataca directament el sistema d'inmersió lingüística del nostre sistema d'ensenyament.
Aquesta sentència derivada de la del constitucional, per mi és més greu i caldrà una resposta encara més enèrgica per part dels nostres polítics, que no poden deixar passar un atac com aquest.
La primera pedra de toc pel nou govern que vindrà està servida i ens servirà per veure com encara la "transició nacional" promesa per Mas.
Ara i més que mai, tots amb la nostra llengua.

I pels que encara no veieu clar quin és el nostre futur, no ens en deixen cap altre, la independència.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

De la resposta que doni el pais a aquest atac en dependrà el nostre futur. Es una declaració total de gerra, sense fusells, però guerra.

Que podem fer?
1-Ho ignorem: I ens passarem 50 anys rebent cops.
2- Negociem: Nomes negocia el enten que l'altre te part de raó.
3- Ens defensem: L'enemic es fort, perdrem.
4- Ataquem: El que lluita per sobreviure guanya. Guanyarem.

Marc

Carles Bassaganya ha dit...

Estic d'acord amb tu sobre l'atac a la línia de flotació. En el fons va bé, perquè els que encara es creuen en què els espanyols (govern, institucions, partits, societat)ens volen i respecten com som. Entre la sentència del Suprem i avui el recurs d'inconstitucionalitat sobre la llei de consultes via referèndum, demostra que al marge de no entendre'ns, tenen una interioritzat una manera de ser molt poc democràtica.

Anònim ha dit...

Carles,

Sóc en Josep secretari de la Penya BARCELONISTA USAPISTA AVANT, hem rebut el teu comentari al nostre bloc. Et vols fer soci?

en tot cas envia'ns un mail a

pfcbusap@mesvilaweb.cat

Sempre endavant!!!!!!!!

Josep