dimecres, 3 de novembre del 2010

Rugbi infantil a Perpinyà


Dilluns passat, dia 1 de novembre, i després de mirar 2 calendaris laborals francesos, on em va semblar que per ells era laborable, vam decidir anar a passar el dia a Perpinyà amb els nens. Com que la nit de dissabte a diumenge s'havia canviat l'hora, els nens es van llevar d'hora i poc després de les 9 del matí ja estàvem en marxa.
Poc després d'un quart d'onze erem a l'entrada sud de Perpinyà, i tot indicava que no treballaven i que era festiu com a Catalunya sud. Vam entrar cap a la Plaça Catalunya i efectivament tot tancat.
La decisió següent va ser anar cap a la reserva d'animals de Sigean, al nord de Perpinyà, però en Pau ens va insistir en passar pel camp de l'USAP, i com que ens venia de pas ho vam fer. Al arribar al camp, hi havia molt moviment (no el d'un partit del primer equip) i ens vam parar. Doncs, bé hi havia un torneig de rugbi infantil, amb equips de base de l'USAP, de Ceret, de Pau, del Biarritz, de l'Stade Francais i altres que vaig ser incapaç de reconèixer.
En Pau ens va fer quedar a veure els nens com jugaven i vam estar una hora i mitja veient com jugaven i amb en Pau (sobretot) i en Guiu embadalits ja que veien nens no molt més grans que ells jugant a rugbi. I en Berenguer menjant com un golafre xurros (almenys es va menjar 3 o 4 xurros).
Un cop ens vam haver cansat de veure rugbi vam anar a dinar al centre de Perpinyà i vam descobrir que hi havien algunes botigues obertes i vam comprar alguna coseta (un dels objectius inicials de la sortida) per tornar cap a casa i arribar-hi sobre les 17h.
Ah! i després a jugar a rugbi amb en Pau i en Guiu a davant de casa.

En resum, un dia divertit i diferent.