dissabte, 16 d’octubre del 2010

Vic Crancs 15 - Garrotxa RC 19

Si, hem debutat amb victòria.

En el primer partit de segona divisió catalana per part del Garrotxa, ens hem enfrontat al Vic. El partit ha estat molt igualat i s'ha resolt per petits detalls. Hem començat molt bé, ja que pràcticament el primer cop que hem passat del mig del camp, hem entrat a 22 i hem fet el primer assaig, tot i que no hem pogut transformar, i ens hem posat 0 a 5. Els Crancs han reaccionat i ens han empatat a 5, i tampoc no han fet la transformació. El Garrotxa però, ha seguit jugant com fins al moment i de seguida ens hem tornat a posar per davant, amb una segona marca sota pals, que a més hem transformat, per posar el 5 a 12. A partir d'aquí, els Crancs han posat setge a la nostra línia de marca i per 4 o 5 cops hem refusat atacs des de la línia de 5 metres (inclòs un intent d'assaig per part del seu 15 que ha plantat la pilota a 2 pams de marca pensant que estava a dins). Cap al final de la primera part hem trencat la seva defensa i amb un molt bon contratac ens hem quedat a un pam de fer la tercera marca i la jugada i la part ha acabat amb un avant nostre.
Jo, he jugat tota aquesta primera part d'ala.
En la segona part, hem començat despistats i s'ha notat, ens han fet dues marques molt seguides, tot i que no n'han transformat cap (i un dels petits detalls, els dos intents han acabat estavellant-se als pals), tot i així s'han posat per davant 15 a 12. En aquest moment crític, hem sabut reaccionar i hem fet una altra marca, que a més hem transformat per posar-nos 15 a 19. A partir d'aquí el partit ha estat nostre, hem dominat, i amb un cop de càstig favorable podiem haver sentenciat el partit, però per una errada del nostre línia (el que marca els fores de banda) ens han invalidat el xut. Els últims minuts hem pressionat la seva línia de marca (amb 2 touches i una melé a 5 metres, totes perdudes) buscant la quarta marca que ens donés definitivament el partit i el bonus ofensiu. Però, encara hem hagut de patir, ja que ens han tret de la seva 22 i han sortit molt bé del seu camp, però amb un avant s'ha acabat el partit i ha arribat la nostre victória.
Aquesta segona part no he jugat ni un minut, ja que m'han substituit a la mitja part.
En el partit he juat dos ripollesos, un a cada equip, un ribetà (conegut de fa anys) pels Crancs, i jo, un santjoaní amb el Garrotxa RC.