divendres, 17 de juliol del 2009

"La portera d'en Nuñez"


Després de criticar, amb raó, al Madrid per la xifra pagada per en Ronaldo, ara haurem de criticar (també amb raó) el que, sembla fixatge del Barça Ibrahimovic. Pagar 40 milions més variables, parlen de set, més l'Eto'o i la cessió d'en Hleb per un any, em sembla una bestiessa i un fixatge que podria haver fet el personatge del títol, molt famosa a la seva època.

De totes maneres avui s'ha presentat el primer fixatge, en Maxwell, lateral i per mi desconegut, tot i jugar a l'Inter. Alguna cosa deu tenir, i de fet avui he vist un parell de jugades i sembla bo, encara que sempre passen les millors imatges de la seva carrera.

Com a curiositat, aquests dos fixatges, deixen dos, com ja ha dit algú, cadàvers pel camí, dos bons nois, amb ganes de vestir la samarreta del Barça, com són en Felipe Luis i en Villa, ara descartats. Això, crec que si que ho ha fet bé el Barça, tenir alternatives i deixar una operació que el club venedor dilata per guanyar més diners a tota costa. És un senyal pel futur i pels clubs que hagin de negociar amb el Barça. Ara bé, tot i estar-hi d'acord, en el cas del lateral, canviar en Felipe Luis (desconegut) per en Maxwell (ja ho he dit, desconegut), i pel preu que han pagat em sembla bé, però no voler pagar 50 milions per en Villa i pagar-ne 40 més de variables, més l'Eto'o i la cessió d'en Hleb, no em sembla una operació raonable, a no ser que la clau que l'operació sigui treure's de sobre a l'Eto'o al preu qe sigui (fins i tot pagant).

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi estic d'acord, Carles, que el fitxatge d'Ibra és molt car però hi afegiria que no és un gran davanter. L'he vist jugar amb suècia i falla més que una escopeta de fira de la festa major de Sant Joan, que ja és dir... ho sé per pròpia experiència. El què passa és que en Guardiola no pot veure l'Eto'o (amb raó) i volia l'Ibra (no ho entenc) i després de guanyar tres titols qui li pot negar res?
Salut
Pere Vilarrasa de Vic, capital del Mèder i del Gurri.

Carles Martínez ha dit...

Discutiria el tema de si és o no un gran davanter, jo penso que no és com l'Eto'o, un 9 pur, sinó que aportarà latres coses a l'equip (gols en farà, però penso que farà fer més gols a altres jugadors).
Pere, de fet jugar bé amb Suècia o l'Inter és gairebé impossible...i mira al youtube, busca "Ibrahimovic spain" i veuràs el golàs que les va fotre als veïns a l'Eurocopa de l'any passat