divendres, 17 de juliol del 2009

Els trànsfugues de Campdevànol

Després de llegir la carta de l'alcaldessa de Campdevànol, només em queda dir que és impressionant...

Després d'un dictàmen d'una comissió d'experts independents (ja que els partits no es van posar d'acord) es declara, no només trànsfuga al senyor Perearnau, sinó tot l'equip de govern) que la declara trànsfuga, amb totes les lletres i sense dubte, escriu una carta delirant, on no només no reconeix, ni intenta explicar que no és una trànsfuga, sinó que carrega a tort i a dret a qui ha fet complir la llei antitransfuguisme, ERC i en concret en Jaume Bassaganya. En el to de les seves paraules, que valgui a dir és habitual en les files del seu partit, es nota el no voler renunciar a la seva cadira, ja que ser declarat trànsfuga equival a no poder tornar-se a presentar a les eleccions (enteneu per què ni PSOE-PSC ni ICV accepta la resolució?).

El més delirant però, és intentar vincular el president comarcal, en Carles Bassaganya, com a instigador de portar el cas a la comissió antitransfuguisme. Si pregunta a algú d'ERC de la comarca, la indignació pel cas d'en Perearnua era general en els militants del Ripollès, jo el primer.

Un dubte: si ella pensa que és una revenja personal (per part d'ERC, en Jaume i en Carles), pot ser que sigui per que ella (i el PSOE-PSC en general) ho faria?