diumenge, 18 de gener del 2009

Primer cop que veiem l'USAP


Ahir, vam anar tots 4 a veure l'USAP. Vam passar per Coll d'Ares, on hi havia força neu i va ser un passeig amb cotxe molt maco fins que en Pau es va posar a vomitar. Per sort, ara avisa i no ho omplim tot de vomitat. Després d'un parell d'aturades vam arribar sense més a Perpinyà i amb certes dificultats vam poder arribar al camp.

Vam aparcar a fora, molt a prop de l'estadi, i vam dinar al cotxe amb la pasta que portàvem de casa. Tot i ser un partit de Copa d'Europa (Heineken Cup) i amb un dels màxims favorits al títol, l'Ospreys de Swansea (País de Gal·les), vam poder trobar bones entrades i com que no ens vam moure d'allà vam passar moltes hores per allà al camp. Vam poder comprar a les botigues del camp i passejar per veure l'ambient.

Cal destacar que vam veure entrar els jugadors rivals (que passen per mig de la gent) i els jugadors de l'USAP, que els pots saludar sense problemes. Podeu veure les fotos.

El partit, a més va ser molt bo, a la mitja part guanyàvem 12 a 0, però en un sprint final per part de l'Ospreys (després de perdre 17 a 0) el partit va acabar 17 a 15. Amb aquesta victòria encara és possible que l'USAP passi a quarts, però no depèn només d'ells.

Com a experiència, pels que ens agrada al rugbi, sense dubtar-ho, però pels que no hi entenen res també, és molt bona. El camp és petit, et permet veure molt bé el joc, a més que l'ambient és molt bo, i si et fa un dia bo com ahir, pots passar un molt bon dia amb la familia o els amics.