dilluns, 12 de gener del 2009

Primera victòria: Bar Metropolitan 6 - Els Arenys 2

Primera i treballada victòria contra els Arenys en un derbi santjoaní amb dues parts ben diferents.
A la primera part, després de multiples ocasions davant un porter de futbolín, no hem sigut capaços de fer cap gol, pals i errades, fins i tot a porta buida, les qe vulguis prò gols ni un. La part positiva és que no ens han fet cap gol ells. Tot i arribar només una vegada, i estar a punt de fer 2 gols, en la mateixa jugada, en Carles Bassaganya, ha fet un partit extraordinari fent de porter.
A la segona part la cosa a començat malament, en el primer minut i el primer corner que tiraven, en un remat al primer pal ens han fet el 0 a 1. Pintava malament. Però en una ràpida reacció, en Marcel, ha posat l'empat al marcador. I poc després, en Carles Bassaganya, ara de jugador ha fet un gol, i amb l'esquerra, a passada del seu germà, 2 a 1, i semblava encarrilat.
Però en el següent corner després del gol, una errada de marcatge, els ha permès rematar sols i fer l'empat a 2. Fins i tot es podien haver posat per davant altre cop, ja que han tingut una jugada de contratac que he aconseguit aturar. En el següent atac nostre, que en Marcel ha fet el 3 a 2. L'últim ensurt, ha estat un penal claríssim d'en Jordi Palomeres que l'àrbit a tret fora l'àrea. A partir d'aquí hem pogut fer més tranquils i ens ha permès fer un quart gol obra del pitxixi Palomeres, un cinquè, i hattrick d'en Marcel, i ja a les acaballes, en un contratac, entre en Jordi Dorca i en Dídac, amb l'inestimable ajuda d'un defensa, han fet el definitiu 6 a 2.
Aquesta victòria ens serveix per sumar els tres punts i deixar de ser els últims, per entrar a la zona de play-off. Haurem de repetir victòria a la tornada si no volem ser els últims.