dijous, 20 de març del 2008

Els socialistes de Sant Joan nerviosos, molt nerviosos...

Després del llançament al públic del butlletí d’Esquerra de Sant Joan, on s’exposa el punt de vista de la formació republicana i s’informa del què hem anat fent, els sociates, s’han posat molt nerviosos, fins al punt de convocar una contra roda de premsa (al mateix dia i hora) per contrarestar la presentació als mitjans del butlletí.

El més fort però, és que la roda de premsa l’han fet des de la sala de plens de l’ajuntament (ja es veu que la faran servir per tot menys pel què toca, només cal recordar la bruixa que hi va fer una xerrada... i no vull dir cap regidora, encara que...). el fet de que s’hagin posat tant nerviosos i hagin respost directament al butlletí, dóna a entendre que alguna veritat hi ha i demostra que realment tenen molt poca feina a fer.

Em sembla que el què els ha fet més mal és que el què diu el butlletí d’Esquerra és coincident amb el què diuen en privat socialistes de pota negra de Sant Joan, no es pot estar un any (gairebé) queixant-se de la falta de diners i no fer res.

Haurem de fer més butlletins, encara que només sigui per veure’ls nerviosos com aquests darrers dies.