dimecres, 20 de febrer del 2008

Les eleccions des de Canàries

Aquests dies sóc a Canàries per feina, i per tant només puc veure notícies amb prisma espanyol (no és veritat del tot, per que hi ha internet, però les ràdios que puc sentir, els diaris que puc llegir i les teles que puc veure, són 100% espanyoles i gairebé el 100% espanyolistes).

La conclusió que en trec, és que ens assemblem molt poc amb els espanyols (per sort), ells juguen a un partit amb dos equips (PSOE i PP) amb un tercer en discòrdia (IU), que podria ser l'àrbitre (pel fet que en algun moment pot decidir alguna cosa important, però que no surt a les teles, diaris,...). Nosaltres en canvi, podem tenir un ventall més ampli de tria, cosa que crec que fa que la tensió sigui menor i la pluralitat molt més significativa.

A més ens usen els catalans com a ase dels cops per qualsevol cosa (menys mal que les escridassades a polítics, ara s'han donat a més de Barcelona, a Galicia, i sobretot a Madrid, que si no...) i, evidentment, en treuen rèdits (fins i tot en persones que jo tinc per intel·ligents).

Un consell, si podeu mireu, llegiu o escolteu teles, diaris o ràdios espanyoles, et fan sentir molt més segur (pels que no n'esteu gaire) de la necessitat de la nostra independència: amb gent com aquesta és impossible seguir junts.

Salut i independència!!!

I que sigui ràpid o acabaran amb la meva paciència quan sento segons què.