dimecres, 13 de febrer del 2008

Bar Metropolitan 1 - Electricitat Collboni 4

Després de l'última i dolorosa derrota a Camprodon per 10 a 3, de la que val més no fer comentaris, ens enfrontavem a un equip amb els mateixos punts que nosaltres, tot i que a priori més bons que nosaltres (sincerament, no costa gaire).

Amb un inici prometedor de partit, aguantant la seva arrencada, es va demostrar que tenir porter fa molt. Poder comptar amb l'Àngel i les seves parades ens va evitar una altra i dolorosa derrota. A més, ens fa falta saber fer gols, ocasions ja en creem, però no sabem rematar la feina. Amb una mica de sort, una jugada d'en Xevi podia haver acabat en gol i no en un remat al pal quan encara anàvem 0 a 0.

Després d'avançar-se per 1 a 0, hem pogut empatar de seguida amb el gol del mitjó suat d'en Jordi Dorca. amb aquest resultat i sense massa ocasions per cap banda hem arribat a falta de 7 segons per la mitja part, quan en Joan ha tingut un contraatac sol contra el porter i pensant que faltava menys temps ha malbaratat una clara ocasió de gol.

La segona part la hem començat molt bé, amb tres clares ocasions de gol, que no hem encertat a fer i... en dues jugades consecutives i per voler treure la pilota jugant, ens ham recuperat la pilota i ens han fet 2 gols.

A partir d'aquí, molt córrer per part nostre i molt cap per part seva, ens han fet arribar a falta de 14 segons amb un doble penal en contra que han xutat molt bé i ha estat el quart gol. No obstant, encara han disposat d'un altre doble penal a falta de 1 segon que han fallat.

En resum, quan tenim porter (i quin porter) millorem molt defensivament, però ens costa moltíssim fer gols.