dimarts, 29 de gener del 2008

La primera derrota

Titulars dels diaris esportius del 17-1-08
SPORT: MENCI GURUCETA!
EL MUNDO DEPORTIVO: ESCANDALO ARBRITRAL!
EL9 ESPORTIU: LLUITA, ESFORÇ I ... INJUSTICIA!!
AS: EL ARBITRO ERA CATALAN!
MARCA: FESTIVAL DE GOLES CON EL ARBITRO DE PROTAGONISTA.

Senyors, jo diria que va ser el nostre millor partit, es va lluitar amb intensitat, es van trenar jugades espectaculars, i en moltes ocasions és va anar per davant del marcador. El 8-9 reflexa l'intensitat del partit. S'agraeix la feina dels porters, Xevi i Carles B, però es prega el retorn del porter titular.
I el que més es demana... que en Menci passi pel senyor oculista, i q la Seguretat Social sigui rapida en atendre'l... Es va menjar 2 clars penals, un per una entrada a en Jordi Palo, i unaltre per unes clares mans dins l'area, i en canvi en va assenyalar un en contra per un desmai del contrari. A més el gol que els va donar la victòria estava precedit d'una clarissima planxa del jugador del Bar Almodobar. Des dels temps de Guruceta no es veia un arbitratge tant desviat. Es va notar que no va rebre la prima den Carles M. com en el primer partit.

La progressió és bona, i esperem el proper partit continuar en aquesta línia perquè els èxits arribaran! I esperem que les baixer per la Copa Asia d'en Marcel i en Jordi D, no es notin.

Salut i gols !

Jordi Dorca