dijous, 26 de juliol del 2007

La gran apagada

Volia esperar que l'apagada al cap i casal ja hagués acabat a escriure aquestes ratlles, a hores d'ara (3 dies i mig més tard) no tinc clar que ja tothom tingui llum.

Aquesta apagada ens demostra com enstracten els espanyols a nosaltres, els catalans. Aquest dies s'han dit moltes coses, però a mi, me n'ha quedat una de clara. Els catalans (aproximadament un 16% de la població de l'estat), paguem un 25% de la factura de la llum (segurament pel consum industrial) de l'estat, però... només rebem el 15% d'inversions de les elèctriques (Red Electrica Espanyola entre elles).

Això, crec que ens pot donar un exemple més de la sagnia que aguantem i que, si mai aconseguim que es publiquin les balances fiscals, només serà un dls exemples més positius pels catalans que tindrem (la resta és molt pitjor).

Una de les altres coses que m'ha quedat d'aquests dies, és el que va dir algú anónim, després de recordar el caos del Prat, les rodalies de Renfe i, ara l'apagada:

"Ens porten cap a la independència per la via de l'averia continuada".

A veure si és veritat!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Carles, el què és una llàstima és que això no s'hagi visualitat més. M'explico. Encara hi ha gent aquí que es creu que si hi ha aquestes apagades, hi ha problemes al prat o el tema de la renfe que això és problema dels catalans i del seu govern. Els espanyols els interessa que estiguem desunits com a única forma de fer difuminar les seves responsabilitats a la colònia, que és Catalunya