diumenge, 8 de juliol del 2007

Cap de setmana mogudet

Cap de setmana mogudet, amb bastants quilòmetres.

Per començar divendres excursió a Tarragona a una conferència de "quadres" d'Esquerra. Es tracta de posar unes 25 persones dins una aula amb una calor asfixiant i fer-los debatre sobre temes que s'han avançat amb una xerrada abans de començar i d'on han de sortir conclusions. Com que el nivell és bastant alt, les conclusions són bastant de calaix. Per tant, no tinc gaire clar per que serveix al partit, Ara, per a nosaltres, els que hi anem serveixen de molt: coneixes gent amb inquietuds i pensaments similars, rius, t'expliques penes i...per què no, surts de festa.

Ara que, a la meva edat, anar a dormir a les 5 del matí i llevar-me a les vuit la comença a costar molt.

Dissabte, tornada a Sant Joan i dinar a Ogassa, amb la gent d'Esquerra de Sant Joan a casa la Roser. Això si que té objectius clars i assolibles: bon tiberi, bon beure i bona companyia.

Després de dinar (bé, de totes maneres a mitja tarda), viatge fins a Calella visitar els sogres i per anar a la platja el diumenge, ja que feia molt bon temps dissabe calia aprofitar-ho.

Diumenge, a la platja a les 9 del matí: em sembla que no hi havia anat mai tant aviat (a vegades a les 9 era a la platja però després d'haver-hi dormit després d'una nit de festa). Però, em sembla que el temps no vol que vagi massa a la platja i a mig matí s'ha espatllat el just per decidir marxar i després tornara fer bo.

De totes maneres hem aprofitat per anar a comprar vins a Palafrugell i fer un bon aperitiu.

Per acabar després de veure com l'Alonso tornava a fer el ridícul (encara que aquest cop guanyés a en Hamilton) hem tornat cap a casa.

Qui diu que els caps de setmana són per descansar?