dimecres, 19 de setembre del 2012

Cap de setmana: Molló Parc i Taga 2040

Aquest cap de setmana passat ha estat intens, molt intens. Dissabte amb la família per part de la Gemma, el seu germà Carles, la seva dona Buia i les seves filles Bruna i Mariona, i la seva cosina Marta, amb en Josep Maria i els seus fills, en Marc, en Cesc i l'Ia vam anar al Molló Parc. Era el regal de Reis de casa als nens i feia molts dies que intentàvem quedar per visitar el parc per part nostre per tercer cop. 
La nova visita ens va permetre veure algun animal nou, les marmotes, que tot i que ja hi eren en les anteriors visites no les havíem poder veure abans i els llops, que l'últim cop que vam visitar el parc havien d'arribar en breus dies.
Vam passar molt bon dia, divertit i a més vam dinar al costat del riu amb els nens banyant-se de manera improvisada en un dia de calor intensa. Després de sortir del parc vam parar a veure Santa Cecília a Molló, com sempre una església fantàstica i espectacular.
Diumenge vaig pujar pels Escalers fins al Puig Estela per acabar d'arribar fins a Coma d'Olla i fer de control en la cursa del Taga 2040, una cursa amb uns 500 corredors que sempre sorprenen amb el temps que utilitzen per fer la cursa, pensar que jo, que sóc al km. 14 després de sortir de Sant Joan, pujar els Escalers, Puig Estela, Taga i tornar fins a Coma d'Olla fer-ho en una hora i quart aproximadament, espectacular.
Felicitar a la Unió Excursionista Sant Joan, per, un cop més, fer una cursa exemplar i que fa que el nostre poble sigui conegut i reconegut en el món de la muntanya.