diumenge, 14 de juny del 2009

Les bogeries del Madrid


Després dels dos primers fixatges del "ser omnipotente", o sigui en Florentino, en Kaká per 65 millions d'euros (per un jugasor que fa dos anys que no fa res) i encara el més increible, d'en Cristiano Ronaldo per 80 milions de lliures (94 milions d'euros), només queda una mica de reflexió:

- com pot un equip, que diuen, té un dèficit de 500 milions d'euros, pagar per dos jugadors gairebé 160 milions d'euros?
- és acceptable pagar aquestes burrades de diners per un jugador? i què han de pensar els milers de seguidors del futbol que no arriben a finals de mes?
- i el què ens importa a la gent del Barça: els servirà per fer un equip per lluitar contra nosaltres o simplement vendran samarretes?

A més, el fixatge d'en Ronaldo, era alguna cosa que esperavem tots, després de veure la final de la Champions, és un personatge que s'escau al club on ha anat a parar. Ja veurem que l'any vinent ens ho passarem molt bé amb en Ronaldo de Crackòvia, només hem de veure la foto que acompanya a l'article, farà bona colla amb en Sergio Ramos i en Guti.

Ah, per cert, sabeu quin serà, diuen, el següent fitxatge del Madrid? en Fernando Alonso per portar l'autocar!