dijous, 3 de gener del 2008

Què en farem del Barça?

Després del trist empat d'ahir amb l'Alcoià, no em puc estar de fer un comentari sobre el Barça.

Ja després del final de temporada de l'any passat, es van deixar passar massa coses: un entrenador col·lega dels jugadors (no funciona massa bé, s'han de portar bé però l'entrenador a de ser dur quan toca i en Rijkaard...), que fa ja massa temporades que és a l'equip (a banda del Manchester United que fa uns 20 anys que té el mateix entrenador, en sabeu algun altre?), una estrella ara ja més fora del camp que dins (Ronaldinho), un dels puntals desmotivat (Deco) i una mala planificació estratègica de fitxatges i de pre-temporada, no es fa res aquest any, i a més es repeteixen molts dels errors.

Jo ja apostava per un canvi d'entrenador a l'estiu, després que no es menges els panellets, després els torrons, ara...ja només em queda que no es mengi la mona.

I els directius, amb en Laporta al davant que es posin les piles.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Tranquil Carles, sempre ens quedarà la brillant trajectòria de l'equip Bar Metropolitan, de la lliga comarcal de futbol sala, amb un brillant 6 a 1 en el debut. Per cert, el gol que vas marcar, va ser passada meva (ho dic perquè aquessta és l'expectativa de la temporada meva, no quant gols faré sinó quantes passades ben fetes).

Anònim ha dit...

Eiiii!!! per cert, felicitats pel partit d'ahir com a porter, si aconsegueixo que sempre siguis porter a lo millor marco un gol i t'empato a golejador (fet bastant improbable). Per cert, el què hauries de fer és un reportatge, crítica, després de cada partit i així opinaríem. Per la resta de lectors, que se sàpiga que el Bar Metro porta un ratxa de dos partits jugats, dos guanyats, trencant totes les estadístiques de'aquest esquip en els darrers 22 mesos.

Unknown ha dit...

Jo aposto per
-canvi de president
-canvi d'entrenador
-canvi d'estrelles (Ronaldinho, Deco...)
-Canvi de preparador físic
Vamos canvi de tot menys del preparador de porters que amb valdès ho ha fet prou bé (ho potser és Valdes que treballa molt)

Visca el barça

Magrada el teu blog, fem canvi de links: http://aficionatcule.blogspot.com/