dilluns, 14 de gener del 2008

Lliga comarcal

Per petició popular (pel meu lector habitual, en Carles B.), aniré explicant l'evolució de l'equip del Bar Metro de Sant Joan a la lliga comarcal.

El primer partit disputat, encara l'any 2007, vam debutar amb victòria clara, 6 a 1 contra Bastiments Aventura. Amb aquest resultat igualàvem els resultats de l'any passat, en què només els vam guanyar a ells. En aquest partit hi va haver el debut de gairebé tots els nous fitxatges i es va constatar que teníem millor equip que l'any passat però que ens faltava conjuntar-nos.

Per cert, vaig poder fer un golet. I no vam patir massa.

El segon partit no es va jugar, ens tocava contra un dels més bons, Naus Costa.

En el tercer partit, vam jugar contra els Katakraks. Havia de ser un partit disputat, però...primer ells només eren 5 i sense porter i nosaltres 9 i sense porter. Al final vam acabar guanyant per 5 a 3, i jo de porter. Ens va costar moltíssim. Després de marcar l'u a zero, ens van empatar, posar-se 1 a 2 i, amb una cantada meva de les grans van posar-se 1 a 3.

Després d'un temps mort, podem fer el 2 a 3 i així s'arriba a la mitja part.

En la represa i amb el cansament per part d'ells, ens posem 3 a 3 i 4 a 3. De fet no vam passar massa perill, aquesta segona part, però tampoc estàvem tranquils, ja que a més fallem un penal. El 5 a 3, el fem a falta de 6 segons, després d'un refús del porter i el fa el gran debut del partit, en Harry.

Aquesta setmana tenim partit dimecres dia 16 a les 21:15h a Sant Joan contra el Bar Almodobar. Jo ja m'esborro de la convocatòria per compromisos publicitaris, després de la meva actuació estelar de porter em plouen les ofertes per fer spots per fer de gall (per les cantades).

Cal destacar que portem dues victòries de dos partits, cosa mai vista. Estem en ratxa!!!

Podeu consultar la classificació a la web del consell.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Carles, no és just que et despatxis amb una ratlla la gran actuació que vas tenir com a porter. Tinc l'esperança que si continues com a porter més partits en pugui empatar en el rànquing de golejadors del nostre equip. Ei... és conya, ho vas fotre moderadament bé. cbassaganya

Anònim ha dit...

Titulars dels diaris esportius del 17-1-08
SPORT: MENCI GURUCETA!
EL MUNDO DEPORTIVO: ESCANDALO ARBRITRAL!
EL9 ESPORTIU: LLUITA, ESFORÇ I ... INJUSTICIA!!
AS: EL ARBITRO ERA CATALAN!
MARCA: FESTIVAL DE GOLES CON EL ARBITRO DE PROTAGONISTA.

Senyors, jo diria que va ser el nostre millor partit, es va lluitar amb intensitat, es van trenar jugades espectaculars, i en moltes ocasions és va anar per davant del marcador. El 8-9 reflexa l'intensitat del partit. S'agraeix la feina dels porters, Xevi i Carles B, però es prega el retorn del porter titular.
I el que més es demana... que en Menci passi pel senyor oculista, i q la Seguretat Social sigui rapida en atendre'l... Es va menjar 2 clars penals, un per una entrada a en Jordi Palo, i unaltre per unes clares mans dins l'area, i en canvi en va assenyalar un en contra per un desmai del contrari. A més el gol que els va donar la victòria estava precedit d'una clarissima planxa del jugador del Bar Almodobar. Des dels temps de Guruceta no es veia un arbitratge tant desviat. Es va notar que no va rebre la prima den Carles M. com en el primer partit.

La progressió és bona, i esperem el proper partit continuar en aquesta línia perquè els èxits arribaran! I esperem que les baixer per la Copa Asia d'en Marcel i en Jordi D, no es notin.

Salut i gols !

Jordi