divendres, 12 de desembre del 2008

Torna la lliga comarcal i...derrota 0 - 6

Dimecres va tornar a començar una lliga comarcal, que es presenta amb moltes novetats en l'equip del Metro, de fet, del primer any seguim només 4 jugadors i 4 més de l'any passat, la resta fins a 13 són nous d'aquest any.

El partit ens va enfrontar a un nou equip d'aquest any, Construccions Bassaganya. En un pavelló amb més expextació del que estem habituats (hi havien 2 espectadors, que a més eren de l'altre equip), i un ambient fred (gèlid a l'hora d'entaar al vestidor) va començar el partit mesurant-nos forces i sense massa ambició per part de cap dels dos equips. Però en un dels primers corners a favor dels altres, val a dir que s'ha tornat a canviar normes (en van tres de canvis en tres anys), després de tirar-lo al primer pal i de pentinar-lo un d'ells, degut a una badada defensiva ens feien el primer. El segon va arribar si fa no fa, en un rebot després d'un corner, al primer pal que no vam encertar a refusar ens van fer el segon. El tercer, també va arribar d'un corner, però aquest cop a favor nostre, en el que tots vam pujar i en un contratac ens van fer el tercer.

Les coses podien haver canviat a falta d'uns 30 segons pel final de la priemra meitat, però la sort no ens acompanyava i després de que ells fessin la seva sisena falta, vam disposar d'un doble penal, que en Jordi Camprubí, va llençar magistralment però que es va estavellar al travesser. Amb el 0 - 3 arrivabem a la mitja part.

Només començar la segona part i també a la sortida d'un corner ens van rematar, fent el 0 a 4. Tot i els nostres esforços per reduir el marcador i algunes oportunitats (poques i poc clares val a dir), en una sortida de darrera van recuperar la pilota i van encarar sols el porter, en Xevi que prou va fer durant tot el partit, però que no va poder aturar el 0 - 5. Ja a les acaballes del partit, a falta d'uns 40 segons en van fer el 0 - 6, segurament el de més mèrit, ja que va ser una jugada en atac estàtic i que van resoldre amb un xut creuat.

A destacar per part seva, i segons paraules textuals d'en Carles Bassaganya, "aquell refet i amb els pantalons fastigosos (llegeixis amb els pantalons d'ecspanya)...sembla xungo", que ens va cosir a faltes, cops de colzes i empentes vàries amb la connivència del millor del partit, com sempre, l'àrbitre.

La setmana vinent, dijous a Ribes contra el Pardines.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

eI!!! no és que ho digués jo, però el tio aquell refet era berro de veritat, a més, els pantalons els portava bruts segur.

Per cert, tot i així, no hem de defallir ja que les altres vegades sempre havíem guanyat el primer partit i la resta tururut!!!! Ânimus!!!

Anònim ha dit...

Hola!
Jo dijous no hi seré, estic fotut de la cama i prefereixo curar-ho bé, ja fa 2 mesos que ho arrossego (bé ja ho vàreu veure l'altre dia, perfecte...). I una altra cosa pareu de posar-vos amb el barrilete cósmico; si no sabeu apreciar la qualitat és el vostre problema! (això si els pantalons eren bruts segur).
Sóc en Joan Goda

Anònim ha dit...

collons!! i ningú li va fotre una entrada bèstia i fora de temps ???
ja veig que em trobareu a faltar...
a veure si el proper guanyeu!

Anònim ha dit...

Ei!!! trobo a faltar la crònica de la darrera victòria rival a Ribes de Freser, on els dos carles vam fotre un paperàs a la porteria..... he trigat una setmana a no estar estallat