divendres, 26 de desembre del 2008

Segona derrota de pallissa (2 a 8)

Hem hagut d'esperar uns quants dies abans de digerir la segona derrota per sis gols.

Ens vam enfrontar al Pardines al pavelló de Ribes, amb bastantes baixes, ja que no teníem porter (ni el suplent) i vam haver de jugar jo i en Carles Bassaganya de porters (i tenim feina per parar el sol, ja no diguem pilotes). Només erem set, els dos Joan de Ripoll, els dos Jordis de Sant Joan, el nou fixatge Albert i els dos Carles.

El partit va tenir poc secret, en el prmer xut a porta ja em van fer el primer gol i als 3 minuts de joc ja perdíem 0 a 3. De totes maneres en una jugada aillada i amb un pilota llarga vam poder fer el primer gol, obra del nostre golejador Jordi Palomeres. A la mitja part perdíem 1 a 5.

Al començar la segona amb moral, després de fer el primer gol i jo evitar un gol en una falta a la frontal de l'àrea, ens va baixar de seguida ja que amb 40 segons ja teníem el sis. Aquesta segona part, va ser molt millor per part nostre i en alguns moments vam fer fins i tot bon joc. Quan ja anavem 1 a 6, als volts del minut 10 de la segona part, hi va haver un canvi de porter, i va entrar en Carles Bassaganya, que no serveixi de precedent, va fer molt millor paper que jo. De totes maneres en van fer dos gols més i quan ja s'acabava el partit, va arribar el millor gol del partit, obra d'en Jordi Palomeres altre cop, després d'una jugada espectacular entre tots els nostres jugadors, que va acabar en un centre des de la banda d'en Jordi Camprubí que va rematar l'altre Jordi a porta buida. Fins i tot l'àrbit, en Menci, ens va felicitar pel golàs que vam fer.

Haurem d'esperar poder millorar en el següent partit. De fet ja vam millorar pel que fa al joc respecte al primer partit.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Celebro que reconeguis que vaig fer més bon partit que tu com a porter. De moment és l'únic consol que tinc.

carles bassaganya

Anònim ha dit...

Celebro que reconeguis que vaig fer més bon partit que tu com a porter. De moment és l'únic consol que tinc.

carles bassaganya