dilluns, 19 de maig del 2008

Gent d'Esquerra al Ripollès

Divendres passat i dins el marc de les eleccions a President i Secretari general d'ERC, ens va visitar una de les candidatures, la de Gent d'Esquerra, amb el candidat a Secretari general, Joan Ridao.

Haig de dir que els dos darrers cops que he pogut escoltar de primera mà en Joan Ridao, m'ha agradat molt més que totes les vegades que l'havia vist. Dóna la sensació, que és un home molt vàlid, amb moltes taules, seriós i compromès. A més, el discurs va ser molt correcte, fugint de desqualificacions, tant en voga avui a Esquerra.

Penso que es tracta d'una candidatura capaç de canviar el rumb al partit, coherent, que no s'amaga de ser co-responsable de les errades, i els encerts que hagi pogut fer la direcció en els darrers anys, ja que els dos màxims responsables, han estat en aquesta direcció (com molts dels altres candidats i que ara en reneguen) i que diria que seran capaços d'acostar posicions (amb qui vulgui acostar-ne) si guanyen les eleccions.

A nivell de partit, podem millorar si es segueixen les premisses que ens va exposar i pel que fa al primer repte que se'ns planteja, el dictàmen del tribunal constitucional sobre l'estatut, ja tenen enfilat com reaccionar a un hipotètic fre per part del tribunal.

Em va agradar que es tingui en ment sempre la independència, però no com a únic i sagrat fi, sinó com a un objectiu, pel qual treballar sense fer brindis al vent (algú es pot creure que pel camí que anem com a país el 2014 seríem més del 25% que votaríem afirmativament a un referèndum d'autodeterminació?) i per no fustrar als ja molt soferts independentistes de casa nostra.

Ja vaig fer-ho allà, però crec que és d'agrair que ens visiti una candidatura, ja que nosaltres, al Ripollès, som pocs, uns 70, i a vegades, tot i que som un partit de territori algún dels nostres dirigents sembla que no ho recordi.

Esperem a veure si ens vindrà a veure alguna candidatura més, però ja aviso: em nego a votar a alguna de les candidatures que no es vingui a veure. Si no ho fan ara que necessiten que els votem, quan ho faran?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

M'encanta descobrir que ara teniu blogs.................això de fer anys no pot sert bo!!!

Anònim ha dit...

Ja veig que per estar a l'alçada he der fer un blog. Sou uns craks......d'on treieu el temps???

Anònim ha dit...

ep, un bloc del Ripollès que desconeixíem,

salut i endavant!

la redacció d'ElRipollès.info